Време на изработка и испорака е од 10 до 15 дена.

Пакет аксесоари (ѕезда, круна, магично стапче)

  • Изработена од органски памук, обложена со мек тул
  • Се пере на 30С

2.200ден

Исчисти
SKU: 10000000000057 Категорија:
mk_MKMacedonian