Време на изработка и испорака е од 10 до 15 дена.

Балдахин

  • Балдахин изработен од органски памук, надополнет со карнери и памучна чипка
  • Висина 285см

3.800ден

SKU: 10000000000057-1 Категорија:
mk_MKMacedonian